18+ Gymnastik


Trænerteam: Andreas (Gims) & Johan

Aldersgruppe & køn: 18+

Dag: Tirsdag
Tid: 19:30 - 21:30
Sted: Nordøstamager Skole, hallen (Holmbladsgade 117)

Sæsonstart: 3. September 2024
Sæsonafslutning: 27. maj 2025

Pris: 1100 kr. pr. halve sæson

Prøvetræning: Man er velkommen til at komme til prøvetræning


Spring 18+:

Vi er utroligt begejstrede for at præsentere jer for dette spændende projekt, der er skabt for jer voksne gymnastikentusiaster. Sammen med Amager SK er vi fast besluttet på at støtte op om dette hold og skabe en fantastisk gymnastikoplevelse for jer! 18+ er holdet for dig, der gerne vil udvikle dig i gymnastikkens verden. Det er til dig, der ønsker at skabe gode relationer og være en del af et hyggeligt fællesskab. Holdet består af en springside, der fokuserer på at opbygge et solidt springmæssigt fundament og forbedre dine kompetencer. Ud over spring vil der også være fokus på det rytmiske element og skabelsen af en fantastisk opvisning. Vi arbejder på muligvis også at etablere en rytmeside, som sammen med springsiden skal samarbejde om at skabe den bedste opvisning.

Vi leder efter et hold med et bredt gymnastisk niveau, og alle er velkomne på holdet. Der er ingen specifikke optagelseskrav, men vi forventer, at du har lidt kendskab til gymnastik og at man tidligere har dyrket det. 

Sæson 24/25:

Sæsonen er opdelt i to halvdele. Første halvdel løber fra september til februar. Anden halvdel løber fra februar til maj. Tilmeldte har fortrinsret til pladser og bliver automatisk fornyet fra halvsæson til halvsæson og sæson til sæson indtil man aktivt udmelder sig. Sæsonen afsluttes med en gymnastikopvisning.


Præsentation af trænerteamet 24/25

Andreas (Gims):

Lad os præsentere vores erfarne træner, Andreas!

Jeg er 23 år og har startet min gymnastikkarriere i den lokale forening i Smørum. Jeg er i øjeblikket aktiv gymnast på Københavns Rep Hold og har tidligere gået på Stevns Elite i flere år. Jeg studerer på CBS og arbejder deltid hos Clever som regnskabsassistent. Jeg er meget entusiastisk omkring gymnastik og ser frem til at starte dette hold sammen med Malthe.

Johan:


Tilmelding - klik her! 


Kontakt Sandra: ssb@amager-sk.dk