18+ Gymnastik


Trænerteam: Andreas Gebauer & Malthe Hansen

Aldersgruppe & køn: 18+

Dag: Tirsdag

Tid: 19:30 - 21:30 (mulighed for at forlænge til 22:00)
Sted: Nordøstamager Skole


Vi er utroligt begejstrede for at præsentere jer for dette spændende projekt, der er skabt for jer voksne gymnastikentusiaster. Sammen med Amager SK er vi fast besluttet på at støtte op om dette hold og skabe en fantastisk gymnastikoplevelse for jer! 18+ er holdet for dig, der gerne vil udvikle dig i gymnastikkens verden. Det er til dig, der ønsker at skabe gode relationer og være en del af et hyggeligt fællesskab. Holdet består af en springside, der fokuserer på at opbygge et solidt springmæssigt fundament og forbedre dine kompetencer. Ud over spring vil der også være fokus på det rytmiske element og skabelsen af en fantastisk opvisning. Vi arbejder på muligvis også at etablere en rytmeside, som sammen med springsiden skal samarbejde om at skabe den bedste opvisning.

Vi leder efter et hold med et bredt gymnastisk niveau, og alle er velkomne på holdet. Der er ingen specifikke optagelseskrav, men vi forvent er, at du har kendskab til gymnastik og at man tidligere har dyrket det. Hvis der er for mange deltagere til for tæringerne , kan der blive behov for en udtagelsesproces baseret på jeres gymnastiske evner.

Holdet vil finde sted i den nye hal på NØAS (Holmbladsgade 113), og her er nogle vigtige detaljer, I skal være opmærksomme på:

Træningstidspunkt: Tirsdage kl. 19.30 21.30 (mulighed for at forlænge til kl. 22.00)

Instruktører til springsiden: Malthe og Andreas

Instruktører til den mulige rytmedel: Vi arbejder stadig på at finde de rette instruktører, og vi vil snarest muligt give jer besked herom.

Prisramme: Kontingentet vil være mellem 2000 2500 kr.

Vi opfordrer jer alle til at hjælpe med at sprede rygtet om de fantastiske gymnastikmuligheder på Amager.

Vi ser frem til at starte dette spændende eventyr sammen med jer!

Med venlig hilsen, Tina S, Søren Ydemark, Malthe Hansen og Andreas Gebauer.

Tilmelding - klik her!


Kontakt: ssb@amager-sk.dk


Malthe Hansen:

Jeg er 22 år og har det seneste år tilbragt min tid i København. Jeg har lige været aktiv gymnast på DGI Storkøbenhavns Rep Hold. Tidligere har man kunnet finde mig i Jylland på Sønderjyllands Rep Hold, Ågård Powertumbling og Teamgym Starup senior herrer. Tilbage i foråret og efteråret 2021 tog jeg to semestre for at dygtiggøre mig gymnastisk og udforske mit personlige jeg . I øjeblikket holder jeg sabbatår og arbejder hos Skinetworks som sælger og rådgiver. Jeg ser meget frem til at starte dette hold sammen med Andreas og lave en masse fantastisk gymnastik.

Andreas Gebauer:

Lad os præsentere vores erfarne træner, Andreas!

Jeg er 22 år og har startet min gymnastikkarriere i den lokale forening i Smørum. Jeg er i øjeblikket aktiv gymnast på Københavns Rep Hold og har tidligere gået på Stevns Elite i flere år. Jeg studerer på CBS og arbejder deltid hos Clever som regnskabsassistent. Jeg er meget entusiastisk omkring gymnastik og ser frem til at starte dette hold sammen med Malthe.