Teamet


Træner: Nikoline Stig Christensen

Træner: Emilie Stig Christensen

Træner: Brian Christensen

Træner: Julie Karoline Johansen

Træner: Nadja Bæhr

Træner: Ann Sofie Rito

Hjælper: Berta-Marie Bjerregaard

Hjælper: Selline Vide Nielsen


Kontakt: Lykkeliga@amager-sk.dk                                      

Træningstid

Lørdag
Sundbyøster Hal 2
Kl. 11.45 - 13.00

 

En del af LykkeLiga  

Info: 

Ama’R Super Kids er et håndboldhold for børn og unge med et udviklingshandicap.

Vi er et hold bestående af helt unikke spillere i alderen 5 til 18 år. Vi har både børn og unge med autisme, indlæringsvanskeligheder, Down Syndrom, CP og meget andet - alle er velkomne!

Vi er en del af LykkeLiga, som I måske kender fra fjernsynet. LykkeLiga er et kæmpestort positivt håndboldfællesskab for børn og unge med et udviklingshandicap og deres familier, som både samarbejder med DHF og Parasport Danmark.

Vi er et fantastisk sjovt, skævt og kærligt håndboldfællesskab, der altid har fuld fart på grin såvel som smarte finter, flotte skud og fede jubelbrøl.

Der er altid højt humør i hallen og minutlange kram og high-fives. I kan jo tage et smut forbi vores fanside Ama’R Super Kids - LykkeLiga på Facebook, hvis I vil tjekke vores hold og træninger ud.

I er meget velkomne til at skrive til vores mail lykkeliga@amager-sk.dk, hvis I har nogle spørgsmål til os trænere eller ønsker at komme til en gratis prøvetime.

Vi krydser nemlig alle vores fingre for, at vi kan få endnu flere dejlige børn og unge forbi til vores træninger og forhåbentlig gøre dem til nye håndboldstjerner på vores hold!