Amager SK's Historie..
 
I slutningen af 1980'erne begyndte man at kredse om tanken om, at fusionere MK31 og Idrætsforeningen Peder Lykke (IPL). Der kom flere og flere fritidstilbud og det var svært at holde på børnene - Begge klubber var op imod hårde odds. Klubberne havde hver deres forcer; MK31 havde en god seniorafdeling, mens Peder Lykke var stærk på børne- og ungdomsfronten. Tanken om, at de to arvefjender nu pludselig skulle smeltes sammen, var nærmest provokerende, men den 31. januar 1991 blev det en realitet og Amager SK blev skabt. Trøjerne måtte hverken have orange, sort eller blå i sig, da det var farver fra de to oprindelige klubber. Derfor blev trøjerne tre-farvet med rød, gul og grøn og bliver den dag i dag, husket som trafiklysene. Der hænger 2 fine eksemplarer i glas og ramme i caféen. 
Gennem hårdt arbejde, voksede Amager SK sig til en stabil klub, der på sit højeste havde 900 medlemmer. 
 
I 2012 blev der i samarbejde med Dragør Håndbold, skabt et holdfællesskab ved navn Amager Håndbold, omkring de daværende U16 piger. Året efter, kom holdfællesskabet også til at inkludere U14 drengene. Efter sæsonen 2013/2014 holdt Amager Håndbold pause, indtil 2015, hvor Tårnby HK også blev en del af Amager Håndbold i fællesskab med Dragør Håndbold og Amager SK. Efterfølgende har Amager Håndbold bestået af et samarbejde mellem Tårnby HK og Amager SK, i årgangene U14-U18 på både drenge og pige siden.
 
I dag har Amager SK omkring 750 medlemmer, som rummer alt fra børn og unge med udviklingshandicap (Ama´r Super Kids) til Senior-Idræt (fra 60 år og op efter) og alt der imellem. 
 
 
Foto: ASK                                                                           Lilleput-Pigerne vandt Ekstrabladsturneringen i 1993