Amager SK Gymnastik 

Hvem er vi?

Amager SK er en frivilligt drevet idrætsforening stiftet i 1991. Foreningen består primært af håndboldhold. Amager SK repræsenterer et unikt og stærkt fællesskab med base på Sundbyøster Plads og forgreninger både til Amager Øst, Islands Brygge og Amagerbro, som tilsammen danner grundlag for et åbent og omfavnende fællesskab, der er tilgængeligt og tilbydes til alle lokalområdets borgere. Som nyt initiativ ønsker Amager SK at udvide med tilbud til gymnastik til børn med og uden aktive forældre. 

 

Hvad skal vi?

Der har alt for længe været mangel på gymnastiktilbud på Amager. Derfor er Amager SK i gang med at starte et socialt og fælleskabsomfavnende gymnastiktilbud op. I den anledning søger vi børn og forældre, som har lyst til at dyrke gymnastik i hyggelige og sociale foreningsrammer. På holdet lægger vi især vægt på leg og sjove aktiviteter, der styrker barnets motoriske evner. Der skal leges, trilles, laves kolbøtter, grines, synges sange og kravles rundt på redskaber.

 

Holdene foregår indendørs, hvor vi har tider i flere forskellige haller fordelt på Amagerbro både i hverdage i og i weekender. Hvor og hvornår disse hold kommer til at findes vil være afhængigt af den kommende forældregruppes tilslutning. Holdene som startes på er følgende:

 

  • 2-4-årige med aktive forældre
  • 5-6-årige med og uden aktive forældre

Følgende hold er allerede startet op. Tag et kig og se, om der er et, som passer til jer! Hvis ikke så giv gerne lyd fra jer om, hvad der så ville ville passe jer, så kan vi sammen undersøge muligheden om at starte et nyt hold op!:

https://amagersk.dk/cms/Teamoverviewalt.aspx?team=86/87/85/90/89

Amager SK er en frivillig drevet forening, så gymnastikholdene skal bæres i fællesskab af alle deltagende forældre. Hertil vil Amager SK bakke op med alt fra redskaber, haltider, uddannelse, trænergodtgørelse og ikke mindst fantastisk foreningsfælleskab på øverste hylde!

Har du lyst til at være med til at skabe de bedste, mest sociale og fællesskabsfavnende rammer for gymnastik på Amager? 

 

Kontakt:

Søren Ydemark på tlf. 30237991 eller sy@amager-sk.dk.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!