Myrerne (Familiehold)


Forældreteam: Ditte, Bonjek og? 
Vil du være med? Kig her!

Aldersgruppe: 2-5-årige drenge & piger

Dag: Lørdag

Tid: 9:00 - 10:00
Sted: Hallen, Nordøstamager Skole (Holmbladsgade 117)

Sæsonstart: 7. september 2024
Sæsonafslutning: 2025

Pris: 400 kr. pr halve sæson

Forældre - barn - puslinge - gymnastik 2021 (1).jpg

Sæson: 

Sæsonen er opdelt i to halvdele. Første halvdel løber fra september til februar. Anden halvdel løber fra februar til og med maj. Tilmeldte har fortrinsret til pladser og bliver automatisk fornyet fra halvsæson til halvsæson og sæson til sæson indtil man aktivt udmelder sig. 
Sæsonen afsluttes med en gymnastikopvisning.

Beskrivelse:

Dette er et familiehold, hvor forældre har mulighed for at medbringe flere af deres børn til leg og gymnastik. På holdet lærer børnene forskellige redskaber at kende bla. aitrack, skumredskaber, bænke, faldskærme mm. Vi laver en masse lege, fokuserer på hygge, samvær og fællesskab - samtidig begynder vi så småt i løbet af sæsonen at snuse til f.eks. kolbøtter og vejrmøller. Det overordnede fokus er på børnenes motorik og bevægelsesglæde samt alle børnenes fællesskab. 
Til træningen er forældrene aktive på gulvet sammen med børnene. 

Hvad er et familiehold?

På familieholdet har i som forældre mulighed for at komme til gymnastik med flere børn på samme tid, hvilket betyder at børnene kan blive tilmeldt til gymnastik med deres søskende. 
Aktiviteterne på holdet vil prøve at rumme alle børnene i hele aldersgruppen, og de frivillige forsøger på bedste vis at skabe et rum, hvor i forældre kan hjælpe jeres børn med at udforske deres interesser og nysgerrighed i hallen.


Tilmelding åbner 1. juli 2024


Kontakt Sandra: ssb@amager-sk.dk