Dans 10-13 år


Instruktør: Mia Schultze

Aldersgruppe & køn: Drenge og piger i alderen 10-13 år 

Dag: Tirsdag

Tid: 18:00 - 19:00
Sted: Bevægelsessalen i Sundbyøsterhal 2 (Parmagade 2)

Sæsonstart: 3. september 2024
Prøvetime: Kom til en gratis prøvetime

Sæsonafslutning: 27. maj 2025

Pris: 1000 kr. pr. halve sæson


Dans 10-13 år

På holdet lærer børnene at lytte til musikken og bevæge sig i takt til musikken. Vi laver koreografier i forskellige stilarter til hits, som børnene elsker.
Vi laver en masse danselege, som øger kropsbevidstheden, og vi har fokus på at mærke glæden ved at danse. Undervisningen er både inspireret af rytmisk gymnastik og forskellige dansearter såsom showdance og funk.

Om underviseren

Mia har mange års erfaring som danser, gymnast og yogaudøver. Mia tager det bedste fra alle disciplinerne og omsætter det til undervisning, som skaber danseglæde og øget kropsbevidsthed. Med erfaring som folkeskolelærer og pædagogmedhjælper og som mor til to børn lægger Mia også vægt på gode læringsøjeblikke, psykologisk tryghed og fællesskab. 

Sæson 24/25: 

Sæsonen er opdelt i to halvdele. Første halvdel løber fra september til februar. Anden halvdel løber fra februar til maj. Tilmeldte har fortrinsret til pladser og bliver automatisk fornyet fra halvsæson til halvsæson og sæson til sæson indtil man aktivt udmelder sig. Sæsonen afsluttes med en opvisning fra alle klubbens danse- og gymnastikhold.


Tilmelding - klik her!


Kontakt Sandra: ssb@amager-sk.dk