Vil du være frivillig i Amager SK Gymnastik? 

Er du forælder til et gymnastikinteresseret barn? Har du lyst til at være med til at skabe fantastiske rammer for gode gymnastikoplevelser, ikke kun for dit eget barn, men også for andre?

Som frivillig i Amager SK kan du bidrage til fællesskabet ved at blive forældrehjælper på et af vores gymnastikhold. Som frivillig bliver du en nøglespiller i forhold til at opretholde og styrke det unikke fællesskab i Amager SK, og dit bidrag vil blive værdsat og skabe varige minder for både dig og alle børnene.

Hvad indebærer det at være forældrehjælper på et hold?

Som forældrehjælper bliver du en værdifuld del af vores instruktørteam, hvor dine opgaver kan inkludere alt fra at hjælpe med at sætte redskabsbaner op til at motivere børnene til at deltage aktivt. Du behøver ikke at have nogen særlig erfaring med undervisning i gymnastik, så længe du synes det er sjovt at lege og aktivere børn, skal vi nok sørge for at klæde dig på til opgaven.

Hvad får du ud af det?
 - En unik mulighed for at gøre en forskel.
 - Blive en rollemodel.
 - Personlig- og kompetenceudvikling gennem erfaring og kurser.
 - Helt unikt samvær med dit barn.
 - Garanteret plads til dit barn på holdet.
 - Skattefri godtgørelse, gratis tøj, kurser og meget mere.Bliv en del af vores fællesskab ved at udfylde formularen nedenfor, så kontakter vi dig og finder den helt perfekte løsning for dig!
## FORM:2 ##

Kontakt mig