Beach Handball

Tilbud til første tilmeldte hold i Copenhagen Beach Handball
De første to herre senior hold og de første fem dame senior hold, der melder sig ind i Amager SK’s beach handball afdeling, vil få gratis deltagelse til verdens største Beach Handball stævne i Helsingborg i Sverige den 6. og 7. juni.Derudover vil de første to hold i hhv. U18 piger og U18 drenge spillere, der tilmelder sig, også få en gratis deltagelse i stævnet i Helsingborg den 30. og 31. maj.
Hvad er Copenhagen Beach Handball?

Copenhagen Beach Handball Club er en underafdeling af håndboldklubben Amager SK. Afdelingen skal være med til at sprede glæden ved Beach Håndbold for både at fastholde eksisterende håndboldspillere i sporten, og rekruttere nye håndboldspillere ind i sporten.Vi vil i hele sommeren, i juni, juli og august, have en ugentlig træning på Amager Strand, på vores ny opsatte Beach Håndboldbane. Derudover vil alle medlemmer efter aftale kunne låne bolde og banemarkeringer, så de selv kan gå ned og spille på stranden ved at booke banetid.Sidst men ikke mindst vil alle medlemmer gratis få lov til at deltage i en intern Beach Handball Liga over sommeren på Amager Strand samt få gratis deltagelse i klubbens eget Indoor Beach Stævne i vinterhalvåret.Derudover tilbyder afdelingen Beach Handball ture til udlandet, hvor man kan deltage i forskellige turneringer.

Hvad er Beach Handball?
Beach håndbold et levende spil med tempo, hvor der lægges vægt på, det kreative og legende element ved spillet. Spillet er let at gå til og giver en god oplevelse for både begyndere og øvede håndboldspillere. Spillet har fokus på teknik og samspil, da den fysiske kontakt er fjernet fra spillet. Spillet i sandet giver også en mindre skadesrisiko, og så er det godt i genoptrænings øjemed. Beach Håndbold tilfører derfor en ny dimension indenfor håndbold.

Beach håndbolden spilles ofte i sommerhalvåret, hvor den normale indendørs håndboldsæson ligger stille. Derfor kan spillet fungere som et glimrende supplement til den normale håndboldtræning og et godt afbræk fra den normale træning.

Kontingent:
Det koster kun 250 kr. om året at være at være medlem af Copenhagen Beach Handball.


Kontakt Copenhagen Beach Handball
Ansvarlig for Copenhagen Beach Handball
Rune Hansen
Mail: rune_hansen87@hotmail.com
Tlf. 28 29 23 19