Amager Håndbold søger trænere

Amager Håndbold søger trænere

Amager Håndbold søger trænere – er det dig vi mangler?

Amager SK og Tårnby HK fortsætter de seneste års succes med vores holdfællesskab Amager Håndbold, og vi er i den forbindelse ved at lægge de sidste hænder på trænerkabalen for den kommende sæson.

Holdfællesskabet omfatter U14-U18 årgangene på både drenge-og pigesiden, og selvom de fleste trænere er på plads, mangler vi stadig enkelte afdelingsansvarlige og en masse hjælpetrænere.

Med holdfællesskabet arbejder vi mod at skabe et træningsmiljø med plads til både bredden og eliten, hvilket også afspejles i behovet for trænere på forskellige niveauer.

Vi søger derfor efter trænere der vigtigst af alt brænder for håndbolden, men ikke mindst også brænder for at arbejde med talentfulde og engagerede unge mennesker.

Vi har blandt andet et ønske om den kommende sæson at fastholde og udvikle spillerne i vores U18 pige- og drengeafdelinger, til hvilke vi mangler afdelingsansvarlige. Det drejer sig om 2 afdelinger med mange dygtige spillere, med stort udviklingspotentiale. Niveauet forventes at blive 1. division for begge afdelinger, og der vil træningsmæssigt blive lagt stor vægt på samarbejdet med både U16 afdelingerne og ikke mindst de to moderklubbers seniorafdelinger.

Vi er meget åbne over for både nye som rutinerede, unge som ældre trænere. Så hvis dette har fanget din interesse, eller du måske kender de(n) perfekte kandidat(er), hører vi meget gerne fra dig.

Med sportslige hilsener

Bestyrelserne i Amager SK og Tårnby HK.

Kontakt:

Charlotte Braas

formand@taarnbyhk.dk / 26 17 22 86